Vrijwilligers2024-01-08T12:01:51+01:00

Winterparadijs – vrijwilligers schaatsbaan

Als vrijwilliger houd je toezicht op ijsbaan en in de hal: op de kinderen die schaatsen op de ijsbaan en op de mensen die langs de kant staan te kijken. Je ziet erop toe dat de schaatsers en bezoekers zich aan de regels houden. En dat iedereen op een gemoedelijke manier met elkaar omgaat. Is er iemand gevallen of heeft iemand zich geblesseerd? Dan zorg je voor ondersteuning, EHBO of een aai over de bol. Ook kan het zijn dat je ingezet wordt bij de schaatsverhuur, achter de kassa of op het terrein voor de hal.

Samen met andere vrijwilligers zorg je ervoor dat het Winterparadijs voor iedereen prettig verloopt. Als vrijwilliger ben je onderdeel van een team van mensen die, net als jij, het Winterparadijs een warm hart toedragen. Een super leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen, dus!

Winterparadijs Udenhout

Winterparadijs – vrijwilligers horeca

Winterparadijs Udenhout
Winterparadijs Udenhout

Wil jij een bijdrage leveren aan het Winterparadijs, maar spreekt het je niet zo aan op op de ijsbaan te staan? Geen nood, want ook in de Stube kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken. Als horecamedewerker ben je het visitekaartje van de Stube. Je voorziet de bezoekers op tijd van een drankje. En daarnaast zorg je ervoor dat de Stube schoon en opgeruimd is. Dus kun jij overweg met een biertap? Zet jij een goede kop koffie en kun je kleine snacks voorbereiden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Werken in de Stube betekent bijdragen aan de gezelligheid in de leukste, tijdelijke bar van Udenhout. Natuurlijk doe je dit niet in je eentje. Je werkt in een team van mensen die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Ook een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen dus!

Vrijwilligers bedank avond

Het is onmogelijk om een Winterparadijs te organiseren zonder de hulp van vrijwilligers. Dat realiseren wij ons, als organisatie, maar al te goed! We zijn enorm dankbaar voor alle hulp die we hebben mogen ontvangen voor en tijdens het Winterparadijs. Dat is dan ook de reden dat we een bedankavond houden voor alle vrijwilligers: een avond waarin we iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het Winterparadijs in het zonnetje zetten. Dus heb jij meegeholpen aan het Winterparadijs? Dan ben je van harte welkom. Of je nu meegebouwd hebt aan de hal of diensten hebt gedraaid in de Stubeā€¦ We hopen dat je erbij bent!