Schaatsen2018-12-12T21:57:24+00:00

Kom gezellig schaatsen tijdens het Winterparadijs

Vrij schaaten

Als een heuse ijsdanseres sierlijke rondjes maken op je ijs… Met je vrienden ijshockeyen en racen om te kijken wie het hardst kan… Of voorzichtig op je botjes je eerste meters maken terwijl je je vasthoudt aan een pinguïn of stevige hand… Tijdens het vrij schaatsen kan het allemaal! De ijsbaan is namelijk hét winterse speelveld voor de kinderen uit de buurt.
Uiteraard staat de veiligheid bij het Winterparadijs voorop. Tijdens het vrij schaatsen is er altijd toezicht op de kinderen. En mocht er iets gebeuren, dan is er altijd EHBO aanwezig. Om deze toffe ervaring voor iedereen mogelijk te maken, hebben we de toegangsprijs dit jaar verlaagd. We hopen je dus graag te zien!

Winterparadijs Udenhout
Winterparadijs Udenhout

Discoschaatsen

De discolampen verlichten de ijsbaan en uit de boxen klinkt gezellige muziek. Het is namelijk tijd voor disco op de ijsbaan. Dat wil je toch meemaken? Daar wil je toch bij zijn? Op zaterdag 15 december en vrijdag 4 januari komt een DJ de sfeer op het Winterparadijs verwarmen. Hopelijk ben jij erbij.

IJshockeyen

Wil jij wel eens ervaren hoe het is om een echte ijshockeywedstrijd te spelen? Grijp dan je kans op het Winterparadijs. John Jozen stelt de teams samen en maakt een planning van de wedstrijden. Wil je meedoen? Stuur dan even een appje naar John en hij zorgt voor de rest.

Winterparadijs Udenhout
Winterparadijs Udenhout

Schoolschaatsen

Bij het Winterparadijs vinden we het belangrijk dat alle kinderen in Udenhout de kans krijgen om te genieten van het schaatsen en van de sfeer op de ijsbaan. Dat is de reden dat we de Udenhoutse scholen en kinderdagverblijven in de gelegenheid stellen om gratis te komen schaatsen. Het Winterparadijs is niet voor niets voor en door Udenhout!

Entree kaarten & schaatsenhuren

Koop je een entreekaartje voor het Winterparadijs? Dan geldt je kaartje voor de hele dag. Ook schaatsen huur je altijd per dag. Kom je ’s ochtends dus even schaatsen en wil je tussen de middag even naar huis? Geen probleem! ’s Middags komt je gewoon weer gezellig naar de ijsbaan, zonder dat je opnieuw hoeft te betalen.

Winterparadijs Udenhout
Winterparadijs Udenhout

Veilig schaatsen

Veiligheid staat voorop op het Winterparadijs. Om de kans op ongelukken zo veel mogelijk te beperken zijn er altijd vrijwilligers aanwezig op de ijsbaan. Zij houden toezicht op de ijsbaan en zorgen ervoor dat iedereen op een prettige manier kan schaatsen. Is er iemand gevallen of heeft iemand zich toch geblesseerd? Dan zorgen de vrijwilligers voor een aai over de bol en ondersteunen waar dat nodig is. Als de ijsbaan open is, is er ook altijd iemand aanwezig op de EHBO post.

Wat kunnen de volwassenen doen?

Het Winterparadijs is er niet alleen voor de kinderen! Ook voor ouders en grootouders is er voldoende te beleven. Natuurlijk is de Stube ‘the place to be’ als je even wil opwarmen of iets wil drinken. Maar daarnaast zijn er ook verschillende evenementen georganiseerd. Van een creatieve middag tot een MTB tocht en van een fluitketelschuiven tot een Lazlo’s Bieravond. Kijk gauw naar ons volledige programma, want ook voor jou zit er vast iets leuks bij.