Evenementen2018-12-24T19:20:07+01:00

De evenementen van het Winterparadijs

Winterparadijs Udenhout
Winterparadijs Udenhout
Winterparadijs Udenhout

Family Time! is een gezellig middagje op de ijsbaan voor het hele gezin. Er wordt geschminkt en er worden spelletjes gedaan in de ijshal en in de Stube. Daarnaast is er een bijzondere challenge op het ijs. DJ ’Die ene Sjors’ verzorgt de muziek in de Stube. En alsof het nog niet genoeg is, is er ook een Turbo Discoshow ON ICE van Kwintijns. Een waar spektakel voor jong en oud!
Tegen betaling van één muntje krijgen kinderen de hele middag ranja. Én een marshmellowstick die je kunt roosteren op het vuur. Daarnaast zijn lekkere broodjes knakworst te koop.

Kom jij ook? Het is Family Time!

Ladies, laat die man maar even thuis en neem je vriendinnen mee voor een gezellig avondje uit! Het is tijd voor Ladies Verwennerij op het Winterparadijs. Wat staat je te wachten? Naast een boel gelach, geklets en gezelligheid krijg je de eerste drie drankjes gratis. Daarnaast worden er lekkere hapjes geserveerd. Je kunt creatief bezig zijn en je maakt ook nog eens kans om een leuke prijs te willen in de loterij van de plaatselijke ondernemers. Een feest dat je niet wilt missen!

De kaarten voor Ladies Verwennerij zijn voor € 12,50 te koop bij DA Drogist, Nogmaals en Bij François.

Gezellig biertjes proeven en feesten met mannen onder elkaar? Is dat ook jouw idee van een top avondje? Dan is Lazlo’s Bieravond het evenement dat je niet wilt missen. Tijdens deze avond van ‘mannen onder elkaar’ presenteren we een proeverij van zeven speciaalbieren. En natuurlijk kun je tussendoor genieten van lekkere hapjes. Hou je niet zo van bier? Er is genoeg andere drank te krijgen, dus laat dat je niet weerhouden! Trommel al je vrienden op en zorg dat je erbij bent!

De kaarten voor Lazlo’s Bieravond kosten € 20,- en zijn te koop bij DA Drogist, Nogmaals en Bij François.

Winterparadijs Udenhout
Winterparadijs Udenhout
Winterparadijs Udenhout

Schuif jij je fluitketel naar de overwinning? Stel een team samen en schrijf je in voor de leukste wedstrijd van het Winterparadijs. Ook kinderteams zijn van harte welkom op deze gezellige middag. Na de wedstrijd is er een optreden van Be Brassband en we sluiten af met een karaoke. Denk jij dat je de wisselbeker mee naar huis kunt nemen?

Schrijf je dan gauw in bij evenementen@winterparadijsudenhout.nl. Inschrijven kan tot 23 december.

Duurt het nog lang voordat het Carnaval is? Nee hoor! Haal je piratenpak maar uit de kast, want de Zotte Carnavalsavond is daar.
De Zotte Carnavalsavond is een initiatief van verschillende carnavalsverenigingen en wordt georganiseerd door D’n Haozenpot in samenwerking met Brugse Zot. Doe je Haozenpotsjaal om en je krijgt een shotje. En heb jij de zotste carnavalsoutfit? Dan word je beloond met een meter bier!

De toegang voor de Zotte Carnavalsavond is gratis, dus ook jij kunt erbij zijn!

Heb jij wel zin in een goed feestje? Als Carnavalsvereniging Wattzat een feestje organiseert, dan weet je dat het gaat knallen. Zo ook dus op het Knalfeest! Het kan niet op: DJ Joep, DJ, Jan, DJ Ron én Dislekt zijn van de partij. En als special guest gaan de deuren open voor Zanger Kafke. Het dak kan eraf en de voeten mogen van de vloer!

De toegang tot Knalfeest is gratis, maar vol is vol. Zorg dus dat je er vroeg bent zodat je het feest der feesten niet hoeft te missen.

Winterparadijs Udenhout
Winterparadijs Udenhout

Wat is er leuker met Nieuwjaar dan een borrel waar je al je buurtgenoten treft? Niets toch? Dat was ons idee ook. En daarom is er de Udenhout Onder Zeil avond: dé gelegenheid om iedereen een mooi nieuw jaar toe te wensen.
Udenhout Onder Zeil zonder goede muziek is onmogelijk.

Daarom verzorgt DJ Ron verzorgt deze avond de muziek en is er een optreden van de band De Fik erin. Swingend het nieuwe jaar tegemoet!

Graag stellen we je voor aan Slimbeat: de gelegenheidsband van het Winterparadijs. De kern van de band wordt gevormd door drie muzikale Udenhouters. Variërend tussen pop, rock en soul, zetten ze de ijsbaan op z’n kop.

Een applaus voor Slimbeat! Ze treden op 30 december en 4 januari.