Die Stube2018-11-19T14:45:55+00:00

Welkom in onze Stube

Vorig jaar werd de horeca op het Winterparadijs gecoördineerd door Martijanne van Zon. Omdat dit toch best een flinke klus bleek, besloot zij dit jaar de krachten te bundelen met de mannen van onder andere Carnavalsvereniging WattZat.

Door deze samenwerking konden er vernieuwingen geïntroduceerd worden in de Stube. Ten eerste komt er een mooie Heineken bierkaart. Naast bier zijn er natuurlijk ook allerlei frisdranken, wijnen en warme dranken te verkrijgen. Koek en Zopie is dit jaar verplaatst naar de Stube en buiten staat ook dit jaar weer een frietkraam. Deze kraam wordt dit jaar niet beheerd door vrijwilligers, maar door een enthousiaste externe frietboer. 

Ook wordt er dit jaar een nieuwe feestavond georganiseerd in de Stube. Duurt Carnaval nog veel te lang voor jou en wil je tijdens het Winterparadijs alvast in de feeststemming komen? Zorg dan dat je erbij bent op de Zotte Carnavalsavond. Brugse Zot, het lekkere Belgische Biertje, is de sponsor van deze avond. 

Mocht je nog een locatie zoeken voor je (bedrijfs)feest of borrel? Tijdens het Winterparadijs is de Stube hiervoor beschikbaar! Mail voor meer informatie naar evenementen@winterparadijsudenhout.nl En lijkt het je leuk om mee te helpen tijdens het Winterparadijs? We kunnen altijd nog vrijwilligers gebruiken! Je kunt je aanmelden via vrijwilligers@winterparadijsudenhout.nl of via onderstaande knop

Winterparadijs Udenhout